APARTMANI OBITELJI
VIDAS
Palit - Otok Rab - Hrvatska

Deutsch  English  Deutsch  


     


  Obitelj Vidas u svojem domu već dugi niz godina nudi Vam dobro opremljena apartmana za vaš savršen odmor. S obzirom na domaćinsku atmosferu i poznavanje jezika, osjetit ćete se brzo kao među prijateljima.

Haus Vidas: Ferienwohnungen, Insel Rab, Kroatien
   Zbog samog položaja kće obitelji Vidas, smještene direktno uz more i na kraju prekrasne uvale Sv. Eufemija omogućava iskustvo mnogih prekrasnih trenutaka. Sa terasa možete uživati u prekrasnom pogledu na zaljev na šumovitom poluotoku Frkanj, zatim u blizini povijesnih zgrada samostana Sv. Eufemija. Uvečer možete uživati u pogledu zalaska sunca izad šume Dundo i Kalifranta.

   Mjesto PALIT i sam položaj kuće nudi Vam dostupnost plaža za svega nekoliko minuta hodanja. Palit nudi širok izbor restorana gdje možete uživati u gastronomskim delicijama koje se na otoku nude.

   Prelijepe plaže i uvale mogu se naći preko puta Palita smještenih na poluotoku Frkanj i Kalifront, do kojih možete . Taxi brodovi iz pristaništa u blizini ili par minuta vožnjom automobilom. U prekrasnim šljunčanim i stjenovitim plažama možete uživati u rekreaciji i sportovima na vodi. Posebno iskustvno predstavlja šetnja kroz šumu na poluotoku Kalifrontom.
APARTMANI
 
U kući ima nekoliko apartmana u različitim veličinama.
+ Apartmani s jednom ili dvije spavaće sobe
+ Apartmani za 2-6 osoba
Svi apartmani imaju kupaonicu i kuhinju, koja će zadovoljiti Vaše potrebe. Također loža i balkonima su dostupni.

Kuhinje su opremljene posuđem i ostalom potrebnom opremom. Električni aparat za kavu i ostali pomoćnici su dostupni. U svakoj kuhinji ćete naći stol i pribor prikladne za zajedničke večere.

Kupaonice su opremljene sa ormarićem, tuš ili kada, wc i bide, ovisno o veličini apartmana . Ručnici su uključeni u ponudu.
Haus Vidas: Ferienwohnungen, Insel Rab, Kroatien    Haus Vidas: Ferienwohnungen, Insel Rab, Kroatien   Haus Vidas: Ferienwohnungen, Insel Rab, Kroatien   Haus Vidas: Ferienwohnungen, Insel Rab, Kroatien

Haus Vidas: Ferienwohnungen, Insel Rab, Kroatien
   Haus Vidas: Ferienwohnungen, Insel Rab, Kroatien   Haus Vidas: Ferienwohnungen, Insel Rab, Kroatien   Haus Vidas: Ferienwohnungen, Insel Rab, Kroatien
Terasa s pogledom na more ili gdje sjedi pod stabla u vrtu nude Vam priliku susresti se s prijateljima . Roštilj vam je na raspolaganju.

   Ako dolazite autom na otok Rab , osigurano je parkirno mjesto ili garaža. Također za vlasnike brodica, privez se nalazi neposredno ispred kuće.

   

 

KONTAKT:

Sonja Vidas
Palit 480
HR - 51280 Rab
telefon: 00385-51-771-136
E-mail: josip.vidas@ri.htnet.hr

 

Published by ArbaCo